Branäs igen

Förra veckan var vi i Branäs… igen. Vi kan inte få nog av skidåkning i år! Den här gången åkte vi med hela familjen Andersson/Almfors, sju vuxna och fyra barn så det var full fart från morgon till kväll! Linus ville inte gå skidskola så han slapp den här gången. Kan ju i och för sig vara bra att öva sig lite emellan gångerna också.

Vi bodde i ett fint hus på Illern området, alldeles högst upp på berget med utsikt både över dalen och toppen. Fantastiskt fin utsikt men lite väl långt ifrån backen om man har små barn. Vi vuxna kunde åka direkt ut i backen men för barnen blev det lite svårt så förra boendet i Älgen var mycket bättre på alla sätt faktiskt. Bättre planerad stuga och framförallt nära till backen.

Vintervädret visade sig från sin allra bästa sida, sol någon minusgrad och perfekt skidåkning för att vara i mars. Vi körde med skidsele till Ludde och det gick alldeles utmärkt. Han hängde på i både gröna, blå och röda backar och var ivrig att åka vidare. Blev jobbigt för den som åkte bakom honom och inte fick vila sig utan ploga rakt ner i backen. Puh, bra träning för låren det!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>