XOT – XBMC Online TV Framework

I och med att SVT Play gjorde om helt på sin sajt så slutade naturligtvis XBMC-scriptet för SVT Play att fungera och eftersom ingen uppdatering kommit och jag inte orkar göra det själv så fick jag googla upp ett alternativt sätt som verkar bättre. XOT – XBMC Online TV Framework, ett ramverk där man kan ha flera olika kanaler förutom SVT och har autouppdatering inbyggt. Har testat lite snabbt och SVT Play fungerar utmärkt. Övriga kanaler som finns att ladda ner (och lagras under ../XBMC/scripts/XOT Framework/channels) är RTL, Freecaster, Lamas, 123Video, MTV (Holland), inget att hänga i julgranen kanske men det kan ju öppna för roligare kanaler i framtiden. Hur som helst börja med att surfa in på Projektet XOT och ladda ner XOT (jag kör med XOT-Uzg v3.2.0b3). Lägg in under ../XBMC/scripts på XBOX’en. Kanalerna finns också att ladda ner på samma sida och läggs under ../XBMC/scripts/XOT Framework/channels. Tilläggas bör också att det behövs en hyfsat ny version av XBMC, min 1 år gamla version fungerade inte, men det är bara att ladda ner och installera enligt mitt tidigare inlägg om SVT Play och XBMC.

Comments (9)

 1. Pingback: SVT Play i XBoxen | Mattis Hörna

 2. Pingback: Xbox fixar SVT Play | Nyheter.Invalidoz.com

 3. Simon

  Det här är helgrymt! Tack för länken. Hade googlat länge efter en sån här applikation :)

 4. ivanavi

  Man tackar!
  Detta ska genast installeras, så behöver jag inte klödda med GetASFStream programvaran längre…

 5. Anders

  Fungerar grymt bra! Men … hur lägger man till en genväg på något lämpligt ställe? Nu för att testa använde jag filhanteraren och navigerade till default.py …

 6. Anders

  Glöm föregående – dök upp under Scripts! :-)

 7. Walle

  Sådärja! En helt ny värld har öppnat sig med mitt gamla XBMC!

 8. Lars Gustavsson

  Såg din länk och jag blev intresserad över hur du kunnat få detta att fungera. Hoppas att du har möjlighet att ge mig en hint på http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=74816

  Tackar på förhand!

  Lars Gustavsson

 9. Jörgen (Post author)

  Det var längesen, men jag gjorde nog som jag beskriver ovan. Det verkar ju även som andra har lyckats så det är nog bara att försöka! Jag får ta och testa så att det fortfarande är aktuellt vid något tillfälle.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>